Primeur: infrabeheerders brengen samen maatschappelijke impact in beeld

Als eerste sector van Nederland laten de nationale infrabeheerders zien wat hun gezamenlijke positieve en negatieve impact op de maatschappij is. De acht infrabedrijven, verenigd in de coalitie Groene Netten van MVO Nederland, brengen op vijf thema’s in kaart waar hun sector de meeste impact heeft om een duurzaam Nederland te faciliteren en te versnellen.

In de publicatie “Bloedvaten van de maatschappij, een kwalitatieve beschrijving van de waarde van infrastructuren” staat op welke manier de infrasector wil en kan bijdragen aan het duurzamer maken van de Nederlandse economie, en tegen welke dilemma’s de infrabeheerders aanlopen.

Lees het hele document hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *