Groene Netten garandeert impact op 11 oktober

Dutch Power organiseert op 11 oktober Impact gegarandeerd? Hoe komen we van pilot naar systeemverandering in Woerden. Een interactief programma met korte pitches, een boeiende paneldiscussie, een belevenisvolle marktplaats en een netwerkborrel. Meld je direct aan!

De afgelopen jaren zijn er veel innovatieve pilots rondom Groene Netten ontwikkeld en tot wasdom gebracht. De tijd is rijp om de kanteling van pilot naar ‘dit is de standaard’ in te zetten. Hoe passen we duurzame innovaties toe in onze dagelijkse bedrijfsvoering? Hoe maken we duurzaamheid onderdeel van ons systeem? Want deze kanteling is noodzakelijk, onze foodprint moet kleiner!

Is innovatie de sleutel?
De kanteling roept ook vragen op als: Hoe slaan we een brug tussen de ontwikkelingen die er zijn en de industrie die het moet maken? En hoe houden we elkaar in de greep zodat we het proces blijvend kunnen beïnvloeden? Naast product-innovatie, is proces-innovatie daarin van cruciaal belang.

Tijdens korte pitches en een boeiende paneldiscussie gaan we in op deze ontwikkelingen en welke impact dat zou kunnen en zou moeten hebben. Haal en breng kennis op de marktplaats en tijdens de netwerkborrel, deel je mening, leer en verwonder. Bekijk het hele programma op de website.